Για τις 22 Οκτωβρίου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του - iefimerida.gr

Για τις 22 Οκτωβρίου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Γιάννος Παπαντωνίου/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 22 Οκτωβρίου πήραν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του, Σταυρούλα Κουράκου από την ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα , προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους παραπέμποντας στην πρόσφατη δήλωση του με την οποία έκανε λόγο σενάρια και τους διώκτες του, αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται.

Την ίδια ώρα, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι τα στοιχεία που έρχονται από τις δικαστικές συνδρομές σε Κύπρο και Ελβετία, θα διαβιβάζονται και στη Βουλή, όπου έχουν σταλεί άλλες δυο δικογραφίες που αφορούν τον πρώην υπουργό, προκειμένου να αποφασίσει το σώμα, εάν ο Γ. Παπαντωνίου θα αντιμετωπίσει και την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ