Volvo V60 και Cross Country - iefimerida.gr

Volvo V60 και Cross Country

Εντυπωσιακό το Cross Country του νέου V60
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Volvo παρουσίασε και την έκδοση Cross Country του νέου V60, η οποία, όπως συμβαίνει και με τις αντίστοιχες εκδόσεις των άλλων μοντέλων της σουηδικής εταιρείας, διαθέτει έναν έντονο off road χαρακτήρα.

Ο οποίος δημιουργείται και τονίζεται από τα πλευρικά προστατευτικά, τις μπάρες οροφής και κυρίως την απόσταση από το έδαφος η οποία σε σχέση με το V60 είναι μεγαλύτερη κατά 75 χιλιοστά.

Παράλληλα η ανάρτηση έχει ενισχυθεί για χρήση πέρα από την άσφαλτο ενώ υπάρχει και νέο πρόγραμμα off road με λειτουργία ελέγχου κατάβασης (Hill Descent Control).

Το νέο V60 Cross Country μοιράζεται πλαίσιο, ηλεκτρονικά συστήματα και κινητήρες με το V60 και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2019. Ως T5 AWD με turbo κινητήρα βενζίνης 2.000 κυβικών και 254 ίππων και ως turbo diesel D4 AWD με 190 ίππους και πάντα από 2.000 κυβικά. Στην πορεία θα ενταχθούν στην γκάμα τόσο μία mild hybrid έκδοση καθώς και οι plug-in υβριδικές που η Volvo ονομάζει Twin Engine.

Το V60 Cross Country πάει παντού
Εντυπωσιακή και δυναμική η εξωτερική εμφάνιση
Πλούσιος εξοπλισμός και στο εσωτερικό
Ο πίνακας οργάνων κάνει τον οδηγό να αισθάνεται σαν πιλότος
Ολα ρυθμίζονται από την κεντρική κονσόλα, η οποία μοιάζει με υπολογιστή
Ετοιμο για αποδράσεις και φιλικό για δραστηριότητες εκτός πόλης
Volvo V60 και Cross Country  | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Volvo V60 Cross Country
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ