Νέο βίντεο: Αστυνομικοί κλωτσούν και σέρνουν τον αιμόφυρτο, πεσμένο στο έδαφος, Ζακ Κωστόπουλο - iefimerida.gr

Νέο βίντεο: Αστυνομικοί κλωτσούν και σέρνουν τον αιμόφυρτο, πεσμένο στο έδαφος, Ζακ Κωστόπουλο

Νέο βίντεο από τα όσα έγιναν έξω από το κοσμηματοπωλείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη ένα βίντεο από τα όσα συνέβησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, τα οποία οδήγησαν στον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, φέρνει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Πρόκειται για ένα βίντεο που αποτυπώνει τις στιγμές αφού έχει ακινητοποιηθεί ο Ζακ Κωστόπουλος από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έχουν καταφθάσει στο σημείο.

Οι εικόνες σκληρές. Ο Ζακ Κωστόπουλος αιμόφυρτος στο έδαφος, με το κεφάλι του να αιμορραγεί και ακινητοποιημένος, πεσμένος ανάσκελα με τα χέρια πίσω, στην πλάτη.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην προσπάθειά τους να του βάλουν χειροπέδες, τον κλωτσούν και τον σέρνουν στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους αστυνομικούς, μάλιστα, κρατάει γκλομπ.

Σε κάποια στιγμή ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να λέει «πάρ' του το μαχαίρι», ενώ σε άλλο πλάνο ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ φαίνεται να κρατά ένα μαχαίρι. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει ότι πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο υποτίθεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος απειλούσε τον κόσμο έξω από το κοσμηματοπωλείο, αν και μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι ο 33χρονος, μετά το λιντσάρισμα από τον κοσμηματοπώλη και τον δεύτερο άνδρα, άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και απειλώντας προσπάθησε να ξεφύγει. Το μαχαίρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές τις προηγούμενες ημέρες, είχε βρεθεί μέσα στο κοσμηματοπωλείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζακ κωστοπουλος Βίντεο αστυνομία ΔΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ