Τραμπ: Η εμπορική διένεξη με το Πεκίνο δεν έχει κανένα απολύτως αντίκτυπο στην αμερικανική οικονομία - iefimerida.gr

Τραμπ: Η εμπορική διένεξη με το Πεκίνο δεν έχει κανένα απολύτως αντίκτυπο στην αμερικανική οικονομία

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας δεν έχει «απολύτως κανέναν αντίκτυπο» στην αμερικανική οικονομία δήλωσε την Τετάρτη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Πρέπει να επαναφέρουμε την ισότητα. Οπότε, βρισκόμαστε σήμερα στα 250 δισεκατομμύρια δολάρια, στο 25%», τόνισε σε συνέντευξη τύπου στην Νέα Υόρκη, αναφερόμενος στους δασμούς που έχει επιβάλει σε εισαγωγές κινεζικών προϊόντων.

«Και είναι πολλά χρήματα που εισέρχονται στα ταμεία μας και δεν έχει κανένα απολύτως αντίκτυπο στην οικονομία μας», πρόσθεσε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει τη γνώμη του για την υποψηφιότητα Κάβανο

Ο Τραμπ δήλωσε ότι μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του για τον Μπρετ Κάβανο και να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Ανώτατο Δικαστήριο με βάση την κατάθεση του υπερσυντηρητικού δικαστή για τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον του.

Εκτός του Κάβανο την Πέμπτη έχει κληθεί να καταθέσει και μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ.

«Πάντα μπορώ να πεισθώ» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στην Νέα Υόρκη.

«Θα είναι ενδιαφέρον να ακούσω τι έχει αυτή να πει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ