Κύπελλο Ελλάδος: Ισοπαλία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ, «μοιρασιά» και στα Σπάτα - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ισοπαλία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ, «μοιρασιά» και στα Σπάτα

Στο... μηδέν Ξάνθη και ΟΦΗ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισοπαλίες σε Πηγάδια και Σπάτα, στα σημερινά ματς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο δυνατός αέρας στα Πηγάδια ήταν ο... πρωταγωνιστής της «λευκής» ισοπαλίας της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, για τον 6ο όμιλο, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Υπήρξε μάλιστα φάση στο α΄ ημίχρονο, όπου βολέ του Ζίβκοβιτς κατέληξε σε κόρνερ! Οι Κρήτες είχαν μεγάλη φάση στο 38΄ με την προβολή του Αραβίδη που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Φλίσκας, ενώ σε... ανάποδη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 55΄, ο Αραβίδης έδιωξε προ της γραμμής την κεφαλιά του Φλίσκα. Οι «ακρίτες», με τον άνεμο να τους ευνοεί στο β΄ ημίχρονο, πίεσαν στο τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι ο Ράσταβατς «επιστράτευσε» και τον Γέντρισεκ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στα Σπάτα Αήττητος και Εργοτέλης, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 42΄ με τον Καπνίδη, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά σε σουτ του Ιατρούδη, αλλά οι γηπεδούχοι (νεοφώτιστοι στη Football League) ισοφάρισαν στο 80΄ με σέντρα-σουτ του Γροντή, που ευνοήθηκε από τον αέρα.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας η Κέρκυρα, που άλωσε την έδρα της Νίκης Βόλου επικρατώντας με 1-0. Οι Φαίακες ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αξιοποίησαν την υπεροχή τους σκοράροντας στο 20ό λεπτό, με ωραίο πλασέ του Κρητικού. Η Κέρκυρα κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος, μαζί και τη νίκη, αφού πάντως στάθηκε πολύ τυχερή σε δύο φάσεις: στο 73ο λεπτό, όταν το φάουλ του Μέτσε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στο 80΄, όταν το σουτ του Ιορδανίδη είχε την ίδια κατάληξη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος Ξάνθη ΟΦΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ