Το Forbes ξεχωρίζει 5 ελληνικά ξενοδοχεία για να μείνεις το φθινόπωρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Forbes ξεχωρίζει 5 ελληνικά ξενοδοχεία για να μείνεις το φθινόπωρο [εικόνες]

Euphoria Retreat
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, γαλαζοπράσινα νερά, φωτεινός ήλιος, κουζίνα μοναδικών γεύσεων και φιλοξενία. Αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι που επισκέπτονται τουρίστες τη χώρα μας το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν είναι μόνο καλοκαιρινός προορισμός. Μπορεί να μην μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε χρυσές παραλίες, το φθινόπωρο, αλλά σίγουρα υπάρχουν αξιοθέατα και τοποθεσίες που αξίζουν να γνωρίσουν.

Το Forbes καλεί τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν την Ελλάδα, καθώς «ο ήλιος εξακολουθεί να είναι χρυσός και να ζεσταίνει, προκαλώντας έκπληξη, ευχαρίστηση και έμπνευση».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απαιτητικοί ταξιδιώτες εκτιμούν την αίσθηση ηρεμίας της χώρας, το φθινόπωρο. Παράλληλα, μαζί με την γαλήνη μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία-διαμάντια, που συμπεριλαμβάνονται στη νέα γενιά καταλυμάτων.

Το Forbes προτείνει 5 ξενοδοχεία που συμπληρώνουν ιδανικά το σκηνικό των φθινοπωρινών διακοπών στην Ελλάδα.

Amanzoe, Πόρτο Χέλι

Η κλασική ελληνική αρχιτεκτονική συναντά το σύγχρονο design, δημιουργώντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο με θέα το πράσινο της Πελοποννήσου και την ακτογραμμή της.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικές πισίνες με θέα την θάλασσα και την καταπράσινη κοιλάδα και να γευτούν πιάτα από την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα. Η ηρεμία είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς υπάρχουν εγκαταστάσεις σπα, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης.

Η πρόσβαση σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους είναι εύκολη, με τους ταξιδιώτες να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την περιοχή.

Το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι
Η κλασική ελληνική αρχιτεκτονική συναντά το σύγχρονο design

Daios Cove, Αγιος Νικόλαος Κρήτης

Το θέρετρο στέκεται αβίαστα μέσα σε ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, με τη γαλάζια θάλασσα στα «πόδια» του. Οι βίλες, οι σουίτες και τα δωμάτια προσφέρουν μοναδική θέα, ενώ οι χώροι είναι διακοσμημένοι με ιδιαίτερη αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στο Daios Cove ο φιλοξενούμενος μπορεί να απολαύσει σπα και θεραπείες γιόγκα, ενώ τα εστιατόρια ανταποκρίνονται και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Σε μια περιοχή πλούσια στον κρητικό και μινωικό πολιτισμό, διατίθενται βόλτες πεζοπορίας και αποκλειστικές εκδρομές. Για πολλούς, όμως, το δέλεαρ της ιδιωτικής παραλίας είναι από μόνο του πάρα πολύ ισχυρό.

Το Daios Cove
Οι βίλες, οι σουίτες και τα δωμάτια προσφέρουν μοναδική θέα, ενώ οι χώροι είναι διακοσμημένοι με ιδιαίτερη αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια

Santa Marina Resort, Μύκονος

Με την πρώτη ματιά οι επισκέπτες εκτιμούν την ιδιαίτερη τοποθεσία του ξενοδοχείου. Βρίσκεται στη δική του χερσόνησο και αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο. Μια σύντομη βόλτα στους χώρους οδηγεί στο διάσημο Buddha Bar, όπου μέσα σε ένα παραδεισένιο σκηνικό ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει το γεύμα του μαζί με signature κοκτέιλς υπό τους απαλούς ήχους μουσικής.

Το Santa Marina Resort είναι φημισμένο για την αισθητική του και τη μοντέρνα διακόσμηση που κάνει τον φιλοξενούμενο να νιώθει άνετα.

Το Santa Marina Resort
Βρίσκεται στη δική του χερσόνησο και αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο

Euphoria Retreat, Μυστράς, Πελοπόννησος

Μία ώρα μακριά από την Καλαμάτα με φόντο βουνά και δάση, το Euphoria Retreat υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία, ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και εμπειριών, που θα βασίζονται στις αρχαίες ελληνικές και κινεζικές πρακτικές με σκοπό τον περιορισμό του άγχους.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για επταήμερα προγράμματα με θεραπείες για αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος.

Η κουζίνα με τοπικά υλικά αποτελεί προϊόν ειδικών διατροφολόγων και σερβίρεται στο εστιατόριο Gaia που έχει εκπληκτική θέα στην κοιλάδα.

Το Euphoria Retreat
Υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία, ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και εμπειριών

Grace Hotel, Σαντορίνη

Το αρχιτεκτονικό όραμα είναι η εκμετάλλευση του τόπου, ώστε οι σουίτες να ενσωματώνονται στον χώρο και το αντίστροφο. Από την Grace Suite μέχρι την βίλα των 400 τ.μ. με το ιδιωτικό της σπα, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, χαζεύοντας την πανοραμική θέα.

Ενα από τα υπέροχα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου είναι η παρουσία του προσωπικού, που είναι συνεχώς διαθέσιμο, αλλά τόσο διακριτικό.

Το Grace Hotel
Από την Grace Suite μέχρι την βίλα των 400 τ.μ. με το ιδιωτικό της σπα, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, χαζεύοντας την πανοραμική θέα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Forbes ξενοδοχεία φθινόπωρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ