Πάργα: 88χρονη Βελγίδα διακινούσε ναρκωτικά -Μαζί με τον 65χρονο Γερμανό σύντροφό της - iefimerida.gr

Πάργα: 88χρονη Βελγίδα διακινούσε ναρκωτικά -Μαζί με τον 65χρονο Γερμανό σύντροφό της

Η 88χρονη και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στην Πάργα/ Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 88 της χρόνια, μια γυναίκα στην Πάργα διακινούσε ναρκωτικά, μαζί με τον 65χρονο σύντροφό της.

Η ηλικιωμένη Βελγίδα και ο Γερμανός σύντροφός της συνελήφθησαν στην Πάργα. Κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Αρχικά, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία ναρκωτικά χάπια στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 88χρονη, με συνοδηγό τον 65χρονο. Ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι στο οποίο διέμεναν και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στην αυλή και κατασχέθηκαν: συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους ενός κιλού και 66 γραμμαρίων, κρυμμένη κάτω από διάφορα αντικείμενα, 189 γραμμάρια σε σωλήνα καμινάδας και 32 κάτω από εξωτερικό νεροχύτη.

Σε διάφορους χώρους του σπιτιού, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 mm, θήκη με 10 αβολίδωτα φυσίγγια, διαμετρήματος 8 mm και δύο μαχαίρια.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ