Τραμπ για Βενεζουέλα: Ολες οι επιλογές είναι στο τραπέζι, ακόμη και οι πιο ισχυρές - iefimerida.gr

Τραμπ για Βενεζουέλα: Ολες οι επιλογές είναι στο τραπέζι, ακόμη και οι πιο ισχυρές

Ο Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία: AP- Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόθυμος να συναντήσει τον Νικολάς Μαδούρο, αν κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη Βενεζουέλα, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι», σε ό,τι αφορά τη Βενεζουέλα. «Συμπεριλαμβανομένων και των πιο ισχυρών. Και ξέρετε τι εννοώ με αυτό», συμπλήρωσε με νόημα.

«Θέλω απλώς να δω να επιλύεται το θέμα της Βενεζουέλας. Θέλω οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Θα φροντίσουμε τη Βενεζουέλα" συνέχισε», πρόσθεσε. Σε ερώτηση για το αν θα συναντηθεί με τον Μαδούρο, ο Τραμπ απάντησε: «Αν είναι εδώ, αν θέλει να συναντηθούμε... δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω τον κόσμο, τότε για αυτό είμαι εδώ».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προειδοποιήσει ότι ο Μαδούρο θα μπορούσε να ανατραπεί πολύ γρήγορα από τον στρατό, αν το αποφάσιζαν οι στρατιωτικοί. Είχαν προηγηθεί, την ίδια ημέρα, νέες οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε βάρος της συζύγου του Μαδούρο, Σίλια Φλόρες, της αντιπροέδρου της κυβέρνησης και δύο υπουργών.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters, AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ