6 διακοσμητικές αλλαγές στην είσοδο του σπιτιού που δημιουργούν καλή εντύπωση με την πρώτη ματιά - iefimerida.gr

6 διακοσμητικές αλλαγές στην είσοδο του σπιτιού που δημιουργούν καλή εντύπωση με την πρώτη ματιά

Στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος/ Φωτογραφία: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H διακόσμηση του σπιτιού μας μοιάζει με ψυχογράφημα: μπορεί να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια όχι μόνο την αισθητική μας, αλλά και την ψυχολογία μας, τον τρόπο έκφρασή μας και την στάση ζωή μας.

Έτσι, ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια έχει την σημασία της. Έχετε σκεφτεί ποτέ τι εντύπωση μπορεί να προκαλεί στους καλεσμένους σας η είσοδος του σπιτιού σας;

Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική: όταν κάποιος επισκέπτεται το σπίτι μας, ουσιαστικά επισκέπτεται τον μικρόκοσμό μας και αυτός αξίζει να είναι προσεγμένος ως την τελευταία του λεπτομέρεια.

Αξίζει να επενδύσετε στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού, μεταμορφώνοντάς την με έξυπνες και συνάμα πρακτικές ιδέες. H είσοδος του σπιτιού δίνει την πρώτη αίσθηση στον καλεσμένο σας, δημιουργεί ατμόσφαιρα. Οι περισσότεροι αφήνουν στην είσοδο του σπιτιού προσωπικά αντικείμενα (παπούτσια, κλειδί, κάποιο πανωφόρι, μια τσάντα). Έχουν απλά ένα χαλάκι και κανένα άλλο ίχνος στιλ.

Ακολουθώντας αυτές τις ιδέες, θα δείτε το (αναξιοποίητο) χολ να γίνεται ένας πρακτικός χώρος που δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο σπίτι.

6 διακοσμητικές αλλαγές στην είσοδο του σπιτιού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ