Απίστευτη συνωνυμία: Χίτλερ και Λένιν αντιμέτωποι... σε δημοτικές εκλογές στο Περού - iefimerida.gr

Απίστευτη συνωνυμία: Χίτλερ και Λένιν αντιμέτωποι... σε δημοτικές εκλογές στο Περού

Σύνθημα που γράφει «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χίτλερ» / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ηγεσία μίας μικρής πόλης στο Περού διεκδικούν οι δύο αντίπαλοι, Χίτλερ και Λένιν – και όχι, δεν πρόκειται για τις ιστορικές φιγούρες.

Ο Χίτλερ Άλμπα Σάντσεζ και ο Λένιν Βλάντιμιρ Ροντρίγκεζ Βαλβέρδε – όπως είναι ολόκληρα τα ονόματά τους – είναι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές της Γιούνγκαρ, μίας επαρχιακής πόλης στο δυτικό Περού.

Με τα συνθήματα «Ο Χίτλερ επιστρέφει» και «Είμαι ο καλός Χίτλερ», ο Χίτλερ Άλμπα Σάντσεζ επιθυμεί να επανέλθει στην ηγεσία της πόλης, καθώς έχει ήδη υπηρετήσει ως δήμαρχος την περίοδο 2011-2014.

Ο Χίτλερ Άλμπα Σάντσεζ / Φωτογραφία: Facebook

O πατέρας του υποψήφιου δήμαρχου δεν γνώριζε ποιος ακριβώς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, όταν έδινε το όνομα αυτό στον γιο του. Ο Άλμπα Σάντσεζ διαχωρίζει ξεκάθαρα την πολιτική του από αυτήν του ναζιστή δικτάτορα και επιθυμεί να διοικήσει την πόλη του δίκαια και με διαφάνεια.

Αντίπαλος του στις δημοτικές εκλογές είναι ο Λένιν Βλάντιμιρ Ροντρίγκεζ Βαλβέρδε, ο οποίος προσπάθησε μάλιστα να ακυρώσει την υποψηφιότητα του Χίτλερ για τη δημαρχία.

Οι αρχές τελικά απέρριψαν το αίτημα και οι δύο «ιστορικοί» αντίπαλοι θα αναμετρηθούν στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη ενδιαφέρουσα συνωνυμία που απαντάται στο Περού: πέρσι ένας ποδοσφαιριστής με το όνομα Οσάμα Βινλάντεν έγινε μέλος της εθνικής ομάδας νέων της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περού Χίτλερ Λένιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ