Κύπρος: Ομολόγησε την απαγωγή των δύο παιδιών ο 35χρονος- Ηθελε να ζητήσει λύτρα - iefimerida.gr

Κύπρος: Ομολόγησε την απαγωγή των δύο παιδιών ο 35χρονος- Ηθελε να ζητήσει λύτρα

Τα δύο παιδιά που απήχθησαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραδέχθηκε τη διάπραξη της απαγωγής των δύο 11χρονων παιδιών, ο 35χρονος δράστης, ενώ έχει ήδη δώσει και θεληματική κατάθεση.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα σε δηλώσεις του ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ενώ πρόσθεσε πως ο δράστης ανέφερε κάποιους ισχυρισμούς σχετικά με τα κίνητρα της απόφασης του, με όλα τα δεδομένα να διερευνώνται. Η πιθανότερη εκδοχή είναι πως ο δράστης της απαγωγής ήθελε να ζητήσει λύτρα.

O κ. Χρυσοστόμου εξήγησε επίσης πως οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Στις δηλώσεις του ήταν επίσης κάθετος στο γεγονός πως από τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά και εξετάσεις της Αστυνομίας, δεν υπάρχει η οποιαδήποτε σωματική κακοποίηση των παιδιών.

Απαντώντας σε ερώτηση, εξήγησε πως ο μοναδικός λόγος για τον οποίον η σημερινή διαδικασία στο δικαστήριο ήταν κεκλεισμένων των θυρών, είναι γιατί το θέμα αφορά παιδιά.

Πληροφορίες: Φιλελεύθερος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος απαγωγή Λάρνακα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ