Η Aριελ Κωνσταντινίδη σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογράφιση στα 46 της χρόνια -Η ζωή της ηθοποιού σήμερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Aριελ Κωνσταντινίδη σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογράφιση στα 46 της χρόνια -Η ζωή της ηθοποιού σήμερα [εικόνες]

Η Άριελ Κωνσταντινίδη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 6.000 κορίτσια είχαν δηλώσει συμμετοχή στην οντισιόν για το θεατρικό μιούζικαλ «Άννυ» που θα ανέβαινε στις αρχές της δεκαετίας του 80’, στην Αθήνα.

Τον ρόλο της 9χρονης Άννυ ενσάρκωσε ένα κορίτσι που αμέσως κέρδισε την προσοχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη. Το κορίτσι με τα λεπτά χαρακτηριστικά και το αθώο βλέμμα είχε την ιδανική φυσιογνωμία και την απαραίτητη σκηνική παρουσία για να υποστηρίξει τον ρόλο.

Πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε. Η ηθοποιός συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική και έκανε αθόρυβα, συγκροτημένα βήματα σε τηλεόραση και θέατρο. Η δεκαετία του 90’ ήταν ένας δυνατός σταθμός στην καριέρα της: η συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές εκτόξευσε την δημοφιλία της.

Σήμερα, η Άριελ Κωνσταντινίδη ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά: στα 46 της χρόνια, βιώνει την απόλυτη πληρότητα σε προσωπικό επίπεδο. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello! και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της.

Δείτε την σπάνια οικογενειακή φωτογράφιση της ηθοποιού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ