Η Σίντι Κρόφορντ μάς δείχνει πώς να φορέσουμε κομψά το λεοπάρ -Ο sexy chic συνδυασμός του φθινοπωρινού trend [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σίντι Κρόφορντ μάς δείχνει πώς να φορέσουμε κομψά το λεοπάρ -Ο sexy chic συνδυασμός του φθινοπωρινού trend [εικόνες]

Η Σίντι Κρόφορντ /Φωτογραφία: Splashnews/Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σίντι Κρόφορντ υπήρξε ένα από τα σπουδαιότερα super models των 90s.

Περπάτησε στις πασαρέλες για τους πιο σημαντικούς Οίκους και φωτογραφήθηκε για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Μπορεί να έγινε 52 αλλά ασχολείται ακόμη με τον χώρο, μιας και η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, ακολουθεί τα βήματά της.

Η περήφανη μητέρα παρακολούθησε την κόρη της να περπατά στην πασαρέλα στο σόου του Saint Laurent για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από κομψή και μοντέρνα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το πρώην top model επέλεξε να φορέσει, μάλιστα, το hot trend του φετινού φθινοπώρου, το λεοπάρ με τον πιο σικ συνδυασμό.

Συγκεκριμένα, διάλεξε ένα λεοπάρ πουκάμισο με μεγάλα μανίκια και δέσιμο στο στήθος.

Η 52χρονη Σίντι μας έδειξε έτσι έναν πολύ sexy chic τρόπο να φορέσουμε το λεοπάρ αυτή τη σεζόν, καθώς είναι η μεγαλύτερη τάση και θα το βλέπουμε παντού γύρω μας.

Δείτε την κομψή αλλά και σέξι εμφάνιση της Σίντι Κρόφορντ με λεοπάρ πουκάμισο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίντι Κρόφορντ λεοπάρ trend εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ