Αυτό είναι το υβριδικό DS7 Crossback E-Tense - iefimerida.gr

Αυτό είναι το υβριδικό DS7 Crossback E-Tense

Αυτό είναι το υβριδικό DS7 Crossback E-Tense
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των δύο plug in υβριδικών Peugeot, ακολούθησε η αναγγελία του αντίστοιχού μοντέλου της DS, του DS7 Crossback E-Tense.

Που όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ένα SUV με ιδιαίτερα μοντέρνα αισθητική.
Κίνηση παίρνει από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.600 κυβικών ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες στον πίσω άξονα. Ο κινητήρας βενζίνης αποδίδει 200 ίππους ενώ οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνεισφέρουν με 109 ίππους. Η συνδυασμένη απόδοση σύμφωνα με την DS είναι 300 ίπποι και 450 Nm.

H μπαταρία είναι χωρητικότητας 13,2 kWh και επιτρέπει στο DS7 Crossback E-Tense να κινηθεί έως και 50 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά



H μπαταρία είναι χωρητικότητας 13,2 kWh και επιτρέπει στο DS7 Crossback E-Tense να κινηθεί έως και 50 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά (με βάση τις νόρμες WLTP) και με μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 135 χλμ./ ώρα. Για το 0-100 χλμ./ ώρα απαιτούνται μόλις 6,5 δεύτερα, οι εκπομπές CO2 είναι κατά WLTP 50 γραμμάρια το χιλιόμετρο, ενώ υπάρχουν και 4 προγράμματα λειτουργίας, τα EV, Sport, Hybrid και 4WD.

H DS υποστηρίζει ότι η μπαταρία θα μπορεί να φορτιστεί μέσα σε 2 ώρες



H DS υποστηρίζει ότι η μπαταρία θα μπορεί να φορτιστεί μέσα σε 2 ώρες σε εγκατάσταση των 32Α, ενώ σε απλό οικιακό δίκτυο θα χρειάζονται κοντά στις 8 ώρες.

Σε απλό οικιακό δίκτυο θα χρειάζονται κοντά στις 8 ώρες
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υβριδικό DS7 Crossback E-Tense
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ