Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό -Τα 300.000 ευρώ δανεικά και η κατάσχεση του σπιτιού - iefimerida.gr

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό -Τα 300.000 ευρώ δανεικά και η κατάσχεση του σπιτιού

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον φαρμακοποιό / Φωτογραφία: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του δράστη που δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό στο Ψυχικό. Συγκεκριμένα μια οφειλή 300.000 ευρώ, ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 51χρονου εργολάβου οικοδομών.

Ο δράστης φαίνεται να χρωστούσε στον φαρμακοποιό περίπου 300.000 ευρώ, με την οικονομική διαφορά να φθάνει στις δικαστικές αίθουσες και το θύμα να καταφέρνει την κατάσχεση ακινήτου.
Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον 51χρονο, ο οποίος το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου έστησε καρτέρι θανάτου στον άτυχο φαρμακοποιό.

Η ιατροδικαστής από την νεκροτομή του σώματος του θύματος διαπίστωσε ότι φέρει 5 τραύματα από βολίδες περιστρόφου των 22 ΜΜ. Το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού ήταν ανοικτό, ενώ δεν είχε αποκλειστεί η πιθανότητα είτε το θύμα, είτε ο δράστης να άνοιξε την πόρτα του οχήματος, ο πρώτος στην προσπάθειά του να διαφύγει ή ο δολοφόνος για να τον σκοτώσει. Το θύμα βρέθηκε έξω από το όχημα, ενώ η ιατροδικαστής φαίνεται πως έχει εντοπίσει εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα του φαρμακοποιού, οι οποίες ενδεχομένως προέρχονται από την πτώση του στο έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φαρμακοποιός δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ