Δύο δικογραφίες για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου - iefimerida.gr

Δύο δικογραφίες για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου

Δύο δικογραφίες για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προανάκριση της υπόθεσης του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου έχει χωριστεί σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο αφορούσε την βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός από τον 73χρονο κοσμηματοπώλη και τον 55χρονο ιδιοκτήτη γραφείου.
Η δεύτερη δικογραφία και έρευνα σχετίζεται με τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου και το δρομολόγιο που ακολούθησε και φυσικά τι επέφερε τον θάνατό του. Οι αστυνομικοί αναζητούν και εξετάζουν οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ερευνούν αν ο Ζακ Κωστόπουλος ξεκίνησε ή όχι από άλλο κατάστημα μέχρι να καταλήξει στο κοσμηματοπωλείο.

Σε αυτή την δικογραφία θα συμπεριληφθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 20 ημέρες και θα αναδείξουν τα αίτια θανάτου.

Στο μεταξύ στο μαχαίρι που φέρεται να κρατούσε ο Ζακ Κωστόπουλος, δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ