Απατεώνες πουλούσαν ανύπαρκτα αυτοκίνητα μέσω ίντερνετ - iefimerida.gr

Απατεώνες πουλούσαν ανύπαρκτα αυτοκίνητα μέσω ίντερνετ

Απατεώνες πουλούσαν ανύπαρκτα αυτοκίνητα μέσω ίντερνετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άντρες, ηλικίας 36 και 40 ετών, και μία 32χρονη γυναίκα είχαν στήσει επιχείρηση – μαϊμού και εξαπατούσαν υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου.

Οι δράστες προέβαιναν σε αναρτήσεις αγγελιών για εικονική πώληση -ανύπαρκτων όπως διαπιστώθηκε- αυτοκινήτων σε ιστοσελίδα Διαδικτύου. Με το συγκεκριμένο τρόπο έπειθαν τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σε λογαριασμούς τους χρηματικά ποσά ως αντίτιμο για την δήθεν αγορά, μεταφορά και μεταβίβαση των οχημάτων.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι οκτώ άτομα εξαπατήθηκαν μ' αυτόν τον τρόπο, καταθέτοντας σε λογαριασμούς των δραστών, το συνολικό χρηματικό ποσό των 21.800 ευρώ.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ