«Να παραχωρήσουν τις μετοχές τους Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος» - iefimerida.gr

«Να παραχωρήσουν τις μετοχές τους Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος»

Βασίλης Κωνσταντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζητά από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Αντρέα Βγενόπουλο να παραδώσουν τις μετοχές τους, προκειμένου να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» πως στόχος των παλαιμάχων είναι να μπει τέλος στην πόλωση των δύο μετόχων των «πράσινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου:

Για τις συναντήσεις που είχαν με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο και τα πλάνα τους να σωθεί η ομάδα:
«Τα όπλα δεν θα τα καταθέσουμε. Απλώς δεν μπορούμε να πάρουμε και να διαχειριστούμε τις μετοχές. Έχουμε όμως κάτι στο μυαλό μας, που πρέπει να δούμε πώς μπορεί να εφαρμοστεί και στη συνέχεια να βρούμε άλλους επενδυτές. Όχι όμως του στιλ ότι παίρνω εγώ της μετοχές. Στόχος μας είναι να μπει ένα τέλος στην πόλωση που υπάρχει μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου.

Και με τους δύο ο ΠΑΟ δεν μπορεί να βρει λύση. Με κάθε προσέγγιση που γίνεται να τα βρουν το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει. Πρέπει να καταλάβουν ότι και οι δύο πρέπει να απέχουν για ένα διάστημα έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βρει την ηρεμία του. Να ασχοληθούν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά και ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να λειτουργήσει.

Το θέμα είναι το πως θα αποτραβηχτούν. Εάν θα καταθέσουν τις μετοχές τους και με ποιον τρόπο. Το πρόβλημα είναι πως θα πείσουμε δύο ανθρώπους να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην έχουν επιρροή στη διοίκηση. Ο κ. Βαρδινογιάννης λέει «καταθέτω τις μετοχές μου». Ο κ. Βγενόπουλος λέει ότι βάζει χρήματα και άλλα εκτός αυτά που ορίζει το ποσοστό του στην ομάδα».

Τι αναφέρει ο κ. Βγενόπουλος:
«Λέει ότι εάν κάνουν οι παλαίμαχοι διοίκηση θα βάλω το ποσοστό μου και εάν χρειαστεί θα βάλω και περισσότερα χρήματα, ανεξάρτητα από εάν βάλουν ή όχι οι άλλοι μέτοχοι».

Για τη ΓΗΠΕΛ:
«Ο κ.Βαρδινογιάννης υποστηρίζει ότι από την στιγμή που υπάρχει σύμβαση του Ερασιτέχνη και του Δήμου εγώ είμαι τρίτος και δεν μπορώ να δώσω εγγυήσεις. Το θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν μπορούμε εμείς να το λύσουμε ή να δώσουμε εξήγηση. Μπορούν να το εξηγήσουν μόνο δύο νομικοί. Ας πούμε ένας από τον Ερασιτέχνη και ένας από τους Παλαιμάχους, μετά από μελέτη των εγγραφών που θα δώσουν και οι δύο πλευρές.

Ο καθένας λέει τα δικά του. Εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε και τους δύο χωρίς να γνωρίζουμε το μέγεθος της ευθύνης. Για αυτό λέμε ότι πρέπει να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟ. Να πάνε στα δικαστήρια. Αυτός που έχει την ευθύνη να αποχωρήσει και ο άλλος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟ πρέπει να αγοράσει χρόνο. Για να γίνει θα πρέπει να παραδώσουν τις μετοχές τους. Ο κ. Βαρδινογιάννης τις παραδίδει. Ας το κάνει και ο Βγενόπουλος. Να κοιτάξουμε, εμείς στη συνέχεια, να βρούμε επενδυτές και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Αυτό χρειάζεται τώρα. Μέχρι και τα τέλη Μαΐου».

Για το ενδεχόμενο να παραδώσει τις μετοχές του ο Ανδρέας Βγενόπουλος;
«Δεν είναι αρνητικός να βοηθήσει να βρεθεί λύση. Το δύσκολο είναι το πώς εμείς θα πείσουμε τους δύο –εφόσον δεν μπορούν να συνεργαστούν- να φύγουν από την ομάδα μέχρι να τελεσιδικήσει η αντιδικία που έχουν για να μπορέσει να τρέξει ο ΠΑΟ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ