«Εγώ δολοφόνησα τον φαρμακοποιό στο Ψυχικό» -Ομολόγησε ο 51χρονος - iefimerida.gr

«Εγώ δολοφόνησα τον φαρμακοποιό στο Ψυχικό» -Ομολόγησε ο 51χρονος

Ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε στις 8/9/2018 στο Ψυχικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος που προσήχθη νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ομολόγησε ότι σκότωσε με 22άρι περίστροφο τον φαρμακοποιό. Οπως είπε στους αστυνομικούς, είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο της τάξεως των 300.000 ευρώ κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του..

Ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα στο Νέο Ψυχικό, στις 8 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φαρμακοποιός δολοφονία προσαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ