Το Instagram διέγραψε «ακατάλληλη» φωτογραφία του Χρανιώτη από τη... βάφτισή του! [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Instagram διέγραψε «ακατάλληλη» φωτογραφία του Χρανιώτη από τη... βάφτισή του! [εικόνα]

Γιώργος Χρανιώτης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Χρανιώτης πόσταρε στο Instagram φωτογραφία από τη βάπτισή του, ωστόσο, το Instagram την θεώρησε ακατάλληλη και την «κατέβασε».

Η φωτογραφία απεικόνιζε τον ηθοποιό γυμνό στα χέρια του παπά που τον βάφτιζε.

Ο ηθοποιός δεν πτοήθηκε, όμως, και την «ανέβασε» ξανά, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία.

«Το Instagram μου κατέβασε την προηγούμενη ανάρτηση (δικαιολογημένα αφού ήμουν μικρός μεν, τσίτσιδος δε) ,μάλλον λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Την ξανανεβάζω λοιπόν με διακριτική κάλυψη και ενημερώνω ότι αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία μου. Είναι φανερό ότι είναι απ την βάφτιση μου, διακρίνεται ο παππούς μου (παππάς) ,που με βουτάει στο νερό και πλήθος κόσμου που παραξενεύεται με την ένταση του παραληρηματικού κλάματος μου. Έχουν να το λένε για ‘κείνη την ημέρα, ότι ακούστηκα μέχρι το υπερπέραν… Τέλος πάντων έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τότε και σήμερα δεν κλαίω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι (μάλλον), επειδή μεγαλώνω κατά ένα χρόνο… Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος, τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες (Παντελής Θαλασσινός ) σ ένα τραγούδι τους. Μου εύχομαι να είμαι ανήσυχος αυτή την χρόνια και δυνατός. Και λίγο σοφότερος. Καλημέρες ωραίες να χετε!!!!», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις 25 Σεπ, 2018 στις 6:16 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Χρανιώτης instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ