Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις σε 12 ρωσικές εταιρείες - iefimerida.gr

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις σε 12 ρωσικές εταιρείες

Αμερικανική σημαία (Φωτογραφία: AP Photo/Susan Walsh)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυρώσεις σε 12 ρωσικές εταιρείες αποφάσισε να επιβάλει το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου, εκτιμώντας πως οι δραστηριότητές τους έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στον μαύρο κατάλογο του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου συμπεριελήφθησαν οι εταιρείες Aerokomposit, Divetechnoservise, η επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης Gama, το Ινστιτούτο επιστημονικών ερευνών Vector, η εταιρεία Nilco Group, η επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης Trchnologia , η επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης υποβρύχιων τεχνολογιών okeanos, η τεχνική εταιρεία Aviadvigatel, ο όμιλος Infotex, η εταιρεία Sayrus Sustems, η εταιρεία Vega.

Σύμφωνα με την απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, οι εν λόγω εταιρείες δεν θα μπορούν να εισάγουν αμερικανικά προϊόντας διττού προορισμού (που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή όπλων).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ TASS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρωσικές εταιρείες κυρώσεις ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ