Η Σερένα Γουίλιαμς ποζάρει γυμνή και τραγουδά το «I Touch Myself» για καλό σκοπό [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς ποζάρει γυμνή και τραγουδά το «I Touch Myself» για καλό σκοπό [βίντεο]

Η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς ποζάρει γυμνή με τα χέρια να καλύπτουν το στήθος της και τραγουδά ένα κομμάτι από την επιτυχία του 1991 «I Touch Myself» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης του Καρκίνου του Μαστού.

Το βίντεο teaser των μόλις 9 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε την Κυριακή, δείχνει την 23φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam να ποζάρει γυμνή και να τραγουδά μια φράση από το αξέχαστο τραγούδι και συγκεκριμένα τους στίχους «Αγαπώ τον εαυτό μου, θέλω να με αγαπήσεις κι εσύ».


Η Γουίλιαμς συνεργάστηκε με το πρόγραμμα «I Touch Myself», το οποίο ξεκίνησε σε συνεργασία με την εταιρεία εσωρούχων Berlei, το 2014, λίγο μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας Κρίσι Άμφλετ των Divinyls, που πέθανε από καρκίνο του μαστού.

Η Άμφλετ ήθελε το τραγούδι αυτό να λειτουργεί ως υπενθύμιση για τις γυναίκες προκειμένου να ελέγχουν τα στήθη τους, σύμφωνα με το CNBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ