Κύπρος: Αυτός εντόπισε τον απαγωγέα -O δράστης νάρκωσε τα παιδιά, άλλαζε πινακίδες στα αυτοκίνητα [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπρος: Αυτός εντόπισε τον απαγωγέα -O δράστης νάρκωσε τα παιδιά, άλλαζε πινακίδες στα αυτοκίνητα [εικόνα & βίντεο]

Ο άνθρωπος που έδωσε τις πληροφορίες για τον εντοπισμό του απαγωγέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρέθηκαν τελικά τα δύο 11χρονα αγόρια τα οποία αγνοούνταν στη Λάρνακα με δράστη έναν 35χρονο, ενώ συνεργός του φέρεται να ήταν ο αδελφός του.

Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 8 ώρες από την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων. Τα αγόρια είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι 35χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την Αστυνομία ενώ αυτή την ώρα οδηγείται για ανάκριση στις Αρχές.

Ο 35χρονος άλλαζε συνεχώς τις πινακίδες του αυτοκινήτου και στην πολυκατοικία που εντοπίστηκε (στον 1ο όροφο) μένει το ένα από τα πέντε παιδιά της παρέας, από την οποία απήχθησαν οι δύο 11χρονοι.

Ο άνθρωπος που εντόπισε τον δράστη διότι είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις είναι ένας νεαρός άνδρας που πήρε τηλέφωνο τις αρχές και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη και των παιδιών.

Κίνητρο του απαγωγέα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν τα λύτρα.

Στον 1ο όροφο κρατούσε τα παιδιά ο δράστης

Μιλώντας στις κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι συνέδεσε τις περιγραφές που άκουσε από την Αστυνομία, ταύτισε την περιγραφή με τον άνθρωπο ο οποίος είδε τον φερόμενο απαγωγέα των παιδιών.

«Μου κίνησε την περιέργεια όταν άκουσα την περιγραφή». Ο ίδιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά «που φαίνονταν ναρκωμένα». Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι της γειτονιάς, αλλά ο αδελφός του ο οποίος του τηλεφώνησε να πάει εκεί. Ο ένας αστυνομικός μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία του ζήτησε βοήθεια.

Άνοιξαν την πόρτα του μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα.

Πηγή: sigmalive

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ