Η οικογένεια Χαντίντ αναβιώνει εμβληματική σκηνή από cult ταινία του '80 και ξετρελαίνει το Διαδίκτυο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η οικογένεια Χαντίντ αναβιώνει εμβληματική σκηνή από cult ταινία του '80 και ξετρελαίνει το Διαδίκτυο [βίντεο]

Η οικογένεια Χαντίντ /Φωτογραφία: AP/Evan Agostini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ είναι αδερφές και δύο από τα top model και it girls της νέας εποχής.

Δεν είναι όμως οι μόνες διάσημες της οικογένειας Χαντίντ. Ο πατέρας τους, Μοχάμεντ, είναι μεσίτης και μεγιστάνας ενώ η μητέρα τους, Γιολάντα, υπήρξε και εκείνη μοντέλο. Ακόμη και ο μικρός τους αδερφός, Άνγουαρ, είναι μοντέλο.

Η διάσημη οικογένεια μοντέλων γύρισε ένα σουρεαλιστικό βίντεο για την Vogue, όπου στην ουσία δείχνει τις νέες τάσεις της μόδας που προέκυψαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο περιλαμβάνει στην ουσία ένα δείπνο των τριών παιδιών με την μητέρα τους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Μόλις είδαμε το βίντεο, συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για αναβίωση της εμβληματικής σκηνής του δείπνου από την ταινία «Beetlejuice» του 1988.

Στην μαύρη κωμωδία πρωταγωνιστούσαν η Γουινόνα Ράιντερ, ο Άλεκ Μπόλντγουιν, η Τζίνα Ντέιβις, η Κάθριν Ο’ Χάρα, ο Μάικλ Κίτον ως «Σκαθαροζούμης» και πολλοί άλλοι μεγάλοι σταρ.

Δείτε το βίντεο με την εμβληματική σκηνή του «Beetlejuice» του 1988 στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαντιντ Beetlejuice ταινία σκηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ