Μια 33χρονη με πολλά προβλήματα υγείας ισχυρίζεται πως τα ξεπέρασε πίνοντας καθημερινά τα ούρα της - iefimerida.gr

Μια 33χρονη με πολλά προβλήματα υγείας ισχυρίζεται πως τα ξεπέρασε πίνοντας καθημερινά τα ούρα της

Η 33χρονη Κέιλινγκ Όκλεϊ. Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλύτερα από ποτέ λέει πως νιώθει μια γυναίκα από την στιγμή που άρχισε να πίνει τα ούρα της, και να κάνει απολέπιση και ενυδάτωση του προσώπου της με αυτά.

Η 33χρονη Κέιλινγκ Όκλεϊ, από το Κεντ, πίνει 250 ml ούρων της όταν ξυπνάει, υποστηρίζοντας πως διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και πως έχει θεραπεύσει μια σειρά προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια.

Η Κέιλινγκ είχε χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα να υποφέρει από συνεχή κόπωση και μυϊκό πόνο

Μπορεί η Κέιλινγκ να είναι πλέον δασκάλα γιόγκα, αλλά όταν ήταν 4 ετών, διαγνώστηκε με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να υποφέρει από συνεχή κόπωση και μυϊκό πόνο. Στην ηλικία των 15 ετών, η Κέιλινγκ ανέπτυξε την αυτοάνοση νόσο του Xashimoto, προκαλώντας υπολειτουργικό θυρεοειδή.

Δύο χρόνια αργότερα, της είπαν ότι έπασχε από χρόνια κόπωση και ινομυαλγία, που προκαλεί πόνο σε όλο το σώμα και ακόμη και οι πιο μικρές καθημερινές ασχολίες, ήταν ένας εφιάλτης για την Κέιλινγκ, της οποίας ο 39χρονoς σύζυγος Τρίσταν είναι σχεδιαστής.

Δίνοντας μάχη με το χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα επί χρόνια, η Κέιλινγκ αποφάσισε να δοκιμάσει να πιει τα ούρα της, και μετά από μόλις λίγες ημέρες ένιωσε να μεταμορφώνεται – παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιατρική υποστήριξη πως είναι επωφελές.

Από τότε που άρχισε να πίνει τα ούρα της, νιώθει πραγματικά αναεωμένη και γεμάτη ενέργεια

Μιλώντας για την εναλλακτική αυτή θεραπεία, είπε στην Daily Mail: «Ήταν σχεδόν άμεση. Η κατανάλωση ούρων δεν μπορεί να σε βλάψει και εγώ την βλέπω ως φάρμακο. Δεν το σκεφτόμαστε και πολύ για να πάρουμε χάπια, που μπορεί να έχουν και παρενέργειες, όμως τα ούρα δεν έχουν παρενέργειες και λειτουργούν πραγματικά καλά. Πολλές ακριβές κρέμες προσώπου και δέρματος περιέχουν ουρία, η οποία εκκρίνεται στα ούρα, έτσι έχω ένα πολύ ακριβό προϊόν, τελείως δωρεάν». Περιγράφοντας την πορεία της μέχρι την κατανάλωση των ούρων, λέει: «Ήμουν άρρωστη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και η ζωή έμοιαζε με πολύ σκληρή δουλειά. Αν κάποιος από το περιβάλλον μου αρρωστήσει, το ανοσοποιητικό μου σύστημα θα ήταν τόσο αδύναμο, που θα αρρώσταινα κι εγώ».

Και πρόσθεσε: «Ήταν τόσο δύσκολα. Αν έκανα κάποια επίπονη δραστηριότητα, θα ήμουν στο κρεβάτι για περισσότερο από μία εβδομάδα».

Πριν από δύο χρόνια, η Κέιλινγκ, που διδάσκει γιόγκα, ανακάλυψε την θεραπεία ούρων, όπου οι άνθρωποι πίνουν τα δικά τους ούρα για υγιεινούς λόγους. «Μελετούσα την φυσική επούλωση και την ιατρική και γοητεύτηκα από τις επιτυχημένες ιστορίες κάποιων ατόμων που αποφάσισαν να την δοκιμάσουν» είπε. «Είχα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, προσπαθώντας να βελτιώσω την υγεία μου. Άλλαξα την διατροφή μου και τον τρόπο ζωής, προσπαθώντας να εισαγάγω πιο ολιστικά πράγματα και να μην παίρνω φάρμακα. Άκουσα πως τα ούρα βοηθούν στο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στην γενική καλή υγεία και κάνουν καλό στο δέρμα. Έτσι, αποφάσισα να το δοκιμάσω».

Τώρα η Κέιλινγκ ουρεί σε ένα γυάλινο ποτήρι κάθε πρωί και πίνει το υγρό, πετώντας το πρώτο και τελευταίο μέρος της ροής, καθώς λέει ότι μπορεί να περιέχει τοξίνες και ιζήματα.

Και εξηγεί: «Τα πρωινά ούρα περιέχουν τις περισσότερες ορμόνες και θρεπτικά συστατικά. Δεν έχει και πολύ έντονη γεύση. Είναι λίγο αλμυρό και μπορεί να γευτείς κάποια μέταλλα, αλλά επειδή είμαι vegan, δεν είναι τόσο έντονα. Δεν τρόμαξα ποτέ στην ιδέα να τα πιω και οι φίλοι μου και η οικογένειά μου δέχονται αυτό που κάνω. Πιστεύουμε πως η κατανάλωση ούρων είναι κάτι ανθυγιεινό, αλλά είναι απλώς μια αποστειρωμένη διήθηση του αίματος».

Προσθέτει, μάλιστα, πως πλέον έχει μια απίστευτη ενέργεια. «Τα ούρα είναι εξαιρετικά για τον καθαρισμό του δέρματος, ιδίως αν έχετε ορμονικά προβλήματα. Τα χρησιμοποιώ ως ενυδατική κρέμα, βάζοντας λίγο σε ένα βαμβάκι και περνώντας σε όλο το πρόσωπο προτού κάνω μπάνιο. Ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στην απολέπιση».

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ