Ο Νίκος Αναστασιάδης για την εξαφάνιση των δύο 11χρονων στην Κύπρο - iefimerida.gr

Ο Νίκος Αναστασιάδης για την εξαφάνιση των δύο 11χρονων στην Κύπρο

Νίκος Αναστασιάδης/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την υπόθεση της εξαφάνισης των δύο 11χρονων στη Λάρνακα ενημερώνεται συνεχώς ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ενημερώθηκα από τους Υπ. Δικαιοσύνης και Παιδείας για την εξέλιξη της επιχείρησης εντοπισμού των δύο ανηλίκων που απήχθησαν σήμερα. Έχω δώσει αυστηρές οδηγίες όπως εξαντλήσουμε κάθε τρόπο και μέσο προς ανεύρεσή τους».

Ενημερώθηκα από τους Υπ. Δικαιοσύνης @MJPO_INicolaou και Παιδείας @KChampiaouris για την εξέλιξη της επιχείρησης εντοπισμού των δύο ανηλίκων που απήχθησαν σήμερα. Έχω δώσει αυστηρές οδηγίες όπως εξαντλήσουμε κάθε τρόπο και μέσο προς ανεύρεσή τους. pic.twitter.com/p9zYoFR63m

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άγνωστος άντρας ισχυρής σωματικής διάπλασης, ηλικίας περίπου 50-60 χρόνων και ύψους 1,70-1,75 μ., με δεμένο το χέρι πλησίασε κάποια στιγμή σήμερα το πρωί τα δύο παιδάκια στο σχολείο.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο μεσήλικας άνδρας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος, με αποτέλεσμα αυτά να τον ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ