Αρχισαν τα... όργανα με τα νέα iPhone XS -Το πρόβλημα της συσκευής - iefimerida.gr

Αρχισαν τα... όργανα με τα νέα iPhone XS -Το πρόβλημα της συσκευής

Για χαμηλό σήμα διαμαρτύρονται οι αγοραστές του νέου iPhone XS. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα με τις νέες τους συσκευές αναφέρουν ήδη, οι πρώτοι αγοραστές του iPhone XS και του XS Max της Apple, κάνοντας λόγο για ανεπαρκή ισχύ WiFi και χαμηλό σήμα στα νέα τους smartphones.

Κάποιοι λένε πως τα παλαιότερα iPhones τους, όπως το iPhone 7 ή το iPhone X, είχαν καλύτερη ισχύ σήματος από τα νέα τους smartphones – ή απλά πως οι νέες συσκευές δεν εντυπωσιάζουν με το σήμα του ίντερνετ.

Τα νέα iPhone XS και XS Max

Αναφορές για προβλήματα, κυρίως για την χαμηλότερη ισχύ του σήματος στα νέα iPhones έχουν γίνει όχι μόνο στο Reddit αλλά και στα MacRumors και στα φόρουμ υποστήριξης της Apple.

Anyone else having less than great LTE performance on iPhone XS? My iPhone 7 held signal way better.

Μια αναφορά στο τεχνολογικό μπλογκ WiWavelength φαίνεται να επιβεβαιώνει τη χαμηλότερη ισχύ σήματος σε νέα iPhones και αναφέρει πως οι δοκιμές σε εργαστηριακό περιβάλλον έδειξαν ότι η ισχύς του σήματος ήταν σημαντικά ασθενέστερη από τις συσκευές iPhone 8 και iPhone X του περασμένου έτους.

Anyone else notice low signal on the iPhone XS max?

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone XS iPhone XS Max χαμηλή ισχύ σήματος Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ