Capucine: Η καλλονή που ζάλισε τον Dior, κορόιδεψε τον επιθεωρητή Κλουζώ και εξαφανίστηκε - iefimerida.gr

Capucine: Η καλλονή που ζάλισε τον Dior, κορόιδεψε τον επιθεωρητή Κλουζώ και εξαφανίστηκε

H Capucine. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν υπάρξει αρκετοί άνθρωποι που γράφουν (ή έμειναν στην) ιστορία έχοντας ένα μόνο όνομα. Η Σερ, ο Στινγκ, η Μπγιόρκ...Aπό όλλους αυτούς όμως, η Capucine πρέπει να είχε το πιο όμορφο.

Ο Μπλέικ Έντουαρντς, που τη σκηνοθέτησε στο The Pink Panther (1963), την αποκαλούσε «μέρος της Mona Lisa. Αυτό το χαμόγελο». Ο Christian Dior, για τον οποίο είχε κάνει μόντελινγκ στο Παρίσι, θεωρούσε ότι κανείς δεν μπορούσε να διαβάσει τα μάτια της.

Αν θυμάσαι την Capucine, είναι πιθανότατα από τις ταινίες Pink Panther, στις οποίες έπαιζε την σύζυγο του Επιθεωρητή Κλουζώ. Ο ρόλος της ήταν ιδιαίτερα χαρακτηριστικός, αφού ντυνόταν από πάνω μέχρι κάτω με Yves Saint Laurent, τα οποία πλήρωνε με κοσμήματα που έκλεβε πίσω από την πλάτη του Κλουζώ.

Αρχικά είχε ζητηθεί από την Άβα Γκάρντνερ να παίξει την κυρία Κλουζώ, εν τέλει όμως, την απέρριψαν γιατί αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ απαιτητική. Η Capucine ήταν η επόμενη στη λίστα -άλλωστε τα ρούχα της πήγαιναν πιο πολύ καθότι είχε την εμπειρία του μοντέλου....

Διαβάστε την ιστορία της όμορφης Capucine και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Capucine Ηθοποιός μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ