Το αξεσουάρ που φόρεσε η Ελεν Μίρεν και τα social media της είπαν «είσαι πολύ μεγάλη για αυτό» [εικόνα] - iefimerida.gr

Το αξεσουάρ που φόρεσε η Ελεν Μίρεν και τα social media της είπαν «είσαι πολύ μεγάλη για αυτό» [εικόνα]

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 73χρονη Έλεν Μίρεν αποτελεί αντικείμενο λατρείας για πολλούς θαυμαστές της, με πολλούς να λένε ότι δείχνει πολύ νεότερη από την ηλικία της.

Όταν όμως η διάσημη ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία της με ένα σακίδιο ώμου αξίας 440 ευρώ, ήρθε αντιμέτωπη με κάποιες απίθανες κριτικές – από κάποιους που ισχυρίστηκαν ότι είναι πολύ μεγάλη για να κρατά μια τέτοια τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

off to the market with my new favorite bag, my backpack by Tumi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ helenmirren στις 22 Σεπ, 2018 στις 5:50 πμ PDT

Σχολιάζοντας την φωτογραφία της στο Instagram, κάποιος έγραψε: «Όχι, όχι, όχι, Έλεν! Είσαι τόσο όμορφη, πραγματική τελειότητα. Γιατί να μπλέξεις με αυτό. Είναι απαγορευτικό για άτομα πάνω από 19 ετών».

Ένας άλλος σχολίασε: «Επιστροφή στο σχολείο, όπως βλέπω».

Άλλοι πάλι επέκριναν το κόστος της τσάντας, που κατασκευάζεται από την αμερικανική εταιρεία ειδών πολυτελείας Tumi και μπορεί να φέρει το μονόγραμμα με τα αρχικά του ιδιοκτήτη. «400 ευρώ για ένα σακίδιο πλάτης; Αλήθεια;» έγραψε κάποιος.

Η Έλεν Μίρεν δημοσίευσε την φωτογραφία από το Βίλνιους της Λιθουανίας όπου βρίσκεται για δουλειά, με την λεζάντα: «Στην αγορά με την νέα αγαπημένη μου τσάντα, το σακίδιο πλάτης της Tumi».

Και η επιλογή της αυτή, χαιρετήθηκε από άλλους. Κάποιος έγραψε: «Ποιος λέει ότι απαγορεύεται; Γιατί να μην αψηφήσεις αυτούς τους ανόητους κανόνες;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν Μίρεν σακίδιο πλάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ