Σόου της Κατερίνας Στικούδη στο 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Footvolley - Μαζί της Κρητικός, Μουρούτσος - iefimerida.gr

Σόου της Κατερίνας Στικούδη στο 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Footvolley - Μαζί της Κρητικός, Μουρούτσος

Η απονομή στους νικητές του 1ου Ευρωπαϊκού Τουρνουά Footvolley / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε στο Emileon του Αγρινίου αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων το 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Footvolley με νικήτρια την Ιταλία. Ακολούθησε show από την Κατερίνα Στικούδη.

Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας διοργανώνει Ευρωπαϊκό Τουρνουά, με συμμετοχή ομάδων από Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, με παρουσία κορυφαίων αθλητών, στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο (800 θέσεων).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα άρχισε το πρωί του Σαββάτου με προκριματικούς αγώνες ενώ το πρωί της Κυριακής έγιναν οι προημιτελικοί και το απόγευμα οι δύο ημιτελικοί.Την παρουσίαση των αγώνων έκανε ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός και ενδιάμεσα τους έγινε επίδειξη Traditional Dance, Free Style και άλλα happenings.

Ο Στέλιος Κρητικός έκανε την παρουσίαση των αγώνων

Ο τελικός του Τουρνουά διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής και ακολούθησαν οι απονομές και αποχαιρετιστήριο πάρτι. Με την ολοκλήρωση του τελικού παρουσιάστηκε στο γήπεδο μουσικοχορευτικό show με την Κατερίνα Στικούδη.

H Kατερίνα Στικούδη έκλεισε τη βραδιά.
Μιχάλης Μουρούτσος, Κατερίνα Στικούδη, Στέλιος Κρητικός

H αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του footvolley στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό που μας φιλοξένησε όλους στο Emileon. Πολλά μπράβο και στην πρωταθλήτρια Ιταλία. Ήταν ένα υπέροχο διήμερο στο Αγρίνιο στο 1ο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Ποδοβόλεϊ που έχει γίνει στην Ελλάδα. Ήταν μια πραγματική γιορτή και το Αγρίνιο την αγκάλιασε κι έκανε τους φιλοξενούμενούς του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα θα στηρίζει με υπερηφάνεια τέτοιες προσπάθειες».

Το «παρόν» έδωσαν και οι πρώην παίκτες του Survivor 2 Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος και Γιάννης Τσίλης.

Μιχάλης Μουρούτσος, Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Τσίλης

O Mιχάλης Μουρούτσος, μάλιστα, δοκίμασε την τύχη του στο άθλημα του footvolley μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή Λουσιάντο ντε Σόουζα.

Λουσιάνο ντε Σόουζα και Μιχάλης Μουρούτσος

Πηγή: agrinionews.gr

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ