Μια σταρ στα μπουζούκια: Η Λίντσεϊ Λόχαν τα έσπασε στον Κωνσταντίνο Αργυρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια σταρ στα μπουζούκια: Η Λίντσεϊ Λόχαν τα έσπασε στον Κωνσταντίνο Αργυρό [εικόνες]

H Λίντσεϊ Λόχαν διασκέδασε την Κυριακή στον Κωνσταντίνο Αργυρό / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 32χρονη Λίντσεϊ Λόχαν άφησε την Μύκονο και ήρθε στην Αθήνα για το opening του club της το Σάββατο, ενώ την επόμενη μέρα παρευρέθη στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Έχοντας περάσει όλο της το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων γυρίζοντας το νέο της reality show, η κοκκινομάλλα σταρ επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την Aθήνα και πήρε μία γερή δόση του αθηναϊκού nightlife.

H Λίντσεϊ Λόχαν και ο Παναγιώτης Σπέντζος

Το Σάββατο, λοιπόν, η Λόχαν έδωσε το παρόν στο opening του ομώνυμου club της στο Γκάζι για τη φετινή σεζόν. Η διασκέδαση συνεχίστηκε και την Κυριακή για τη νεαρή ηθοποιό, καθώς βρέθηκε στο Fantasia Live όπου εμφανίζονται Κωνσταντίνος Αργυρός και Νίνο.

Στο πλευρό της ήταν ο καλός φίλος και συνεργάτης της Παναγιώτης Σπέντζος, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των club της σε Αθήνα και Μύκονο.

Η Λίντσεϊ Λόχαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Φορώντας ένα καυτό μαύρο φόρεμα, η Λίντσεϊ Λόχαν διασκέδασε με την ψυχή της πετώντας γαρίφαλα και χορεύοντας στους ρυθμούς των ελληνικών τραγουδιών.

Η Λίντσεϊ Λόχαν με τον Παναγιώτη Σπέντζο

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ