Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ: «Τελικός» για την Εθνική γυναικών κόντρα στην Κορέα - iefimerida.gr

Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ: «Τελικός» για την Εθνική γυναικών κόντρα στην Κορέα

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γεμάτη... φαρέτρα θα αντιμετωπίσει η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των γυναικών σήμερα (15:30, ΕΡΤ) την Κορέα, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α' φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τενερίφης.

Ο Κώστας Κεραμιδάς μπορεί να υπολογίζει -για πρώτη φορά- στην Κατερίνα Σωτηρίου, καθώς η έμπειρη φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η αναμέτρηση με την Κορέα χαρακτηρίζεται ως αγώνας δίχως αύριο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η «γαλανόλευκη», η οποία μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να «αρπάξει» το «εισιτήριο» από την ασιατική ομάδα και να προκριθεί στα προκριματικά των πλέι οφ, ως τρίτη του ομίλου.

Η σημερινή αντίπαλος της Εθνικής έχει απολογισμό και αυτή δύο ήττες και αντιμετωπίζει επίσης σαν «τελικό» το ματς με την Εθνική. Ωστόσο, αν τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά πιάσουν απόδοση ανάλογη με αυτή απέναντι στην Γαλλία, τότε δύσκολα θα χάσουν το τρένο της πρόκρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ