Το αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο από τον «κολλητό» του: Θα μου λείψεις γαμώτο - iefimerida.gr

Το αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο από τον «κολλητό» του: Θα μου λείψεις γαμώτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο κολλητός φίλος του Ζακ Κωστόπουλου τον αποχαιρετά και καλεί όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν ή ήταν παρών την Παρασκευή το μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο να καταθέσει στις Αρχές.

«Βαρέθηκε να μιλάνε για σένα αγαπημένε μου Ζαχαρία σαν να ήσουν ένας κοινός εγκληματίας. Εσύ που ήσουν το καλύτερο παιδί αυτού του κόσμου» γράφει ο P.j.Thanos, προσθέτοντας ότι «οι φίλοι και οι συγγενείς θα προσπαθήσουμε να σε δικαιώσουμε και να λάμψει η αλήθεια».

Γράφει ο φίλος του Ζακ Κωστόπουλου:

Ο Ζακ ήταν ο αδερφός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, το άλλο μου μισό.
Και κάποιοι μας τον στέρησαν.
Η θλίψη μεγάλη κ η οργή ακόμα μεγαλύτερη.
Βαρέθηκα να μιλάνε για σένα αγαπημένε μου Ζαχαρία σαν να ήσουν ένας κοινος εγκληματίας όταν μέχρι κ προχθές ήσουν το καλύτερο παιδί αυτού του κόσμου.οι φίλοι κ οι συγγενείς θα προσπαθήσουμε να σε δικαιωσούμε κ η αλήθεια θα λάμψει.ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν ή ήταν παρών τη Παρασκευή το μεσημέρι να τα μοιραστεί με τις αρμόδιες αρχές...
Θα μου λείψεις γαμωτο....Γιατί εσενα; ΓΙΑΤΙ;
Αντίο φίλε μου

Η ανάρτηση του P.j.Thanos:

Το αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο από τον «κολλητό» του: Θα μου λείψεις γαμώτο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ