GNTM: Τώρα «σφάχτηκαν» οι κριτές -Φαρμακερές μπηχτές της Παπαγεωργίου για την ηλικία της Καγιά [βίντεο] - iefimerida.gr

GNTM: Τώρα «σφάχτηκαν» οι κριτές -Φαρμακερές μπηχτές της Παπαγεωργίου για την ηλικία της Καγιά [βίντεο]

GNTP: Τώρα «σφάχτηκαν» οι κριτές -Φαρμακέρες μπηχτές της Παπαγεωργίου για την ηλικία της Καγιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία διαγωνιζόμενη του Greece’s Next Top Model κατάφερε να κάνει την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να διαφωνήσουν έντονα.

Η Βίκυ Καγιά υποστήριξε πως η υποψήφια δεν μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη φάση διότι δεν διαθέτει αυτό που ψάχνει για ένα topmodel, καθώς το σώμα της είναι «βαρύ». Από την άλλη, η Ηλιάνα Παγεωργίου ισχυρίστηκε ότι η διαγωνιζόμενη μπορεί να σταθεί σε μια πασαρέλα για μαγιό, διαθέτοντας σώμα που ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της μόδας.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο κυριών της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα έντονος, με τις μπηχτές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για την ηλικιά της Βίκυς Καγιά. «Αλλη δεκαετία εσύ, άλλη εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου. Είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, 25! Δεν είναι η άποψή μου, είναι αυτό που συμβαίνει», ανέφερε η Βίκυ Καγιά, στη συνέχεια.

Το σχετικό απόσπασμα από το 08:55.

Πηγή βίντεο: StarTvGreece

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ