Super League: Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη (0-1) ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Super League: Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη (0-1) ο Ολυμπιακός

Ο χρυσός σκόρερ Χασάν /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

4Χ4 και μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο χάρη στο γκολ του Χασάν στο 92' .

Ο Πανιώνιος πάντως διαμαρτύρεται για καθαρό γκολ που ακυρώθηκε στο 63'.

Παρότι έφτασε τρία λεπτά μακριά από την πρώτη του γκέλα στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε τις δύο φάσεις του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε με το 4/4, πιάνοντας κορυφή στη βαθμολογία της Super League. Ο βοηθός λανθασμένα έκοψε το γκολ του Πανιωνίου στο 0-0, ο Χασάν ευστόχησε στην μοναδική επί της ουσίας κλασική ευκαιρία της ομάδας του στην επανάληψη -στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων- και κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Στο 63΄ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μασούρα με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, σε φάση που ο Έλληνας παίκτης καλυπτόταν από τους αμυντικούς. Ο Μαρτίνς προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα», πέρασε Νάτχο, Χασάν και Χριστοδουλόπουλο κάνοντας πολύ επιθετική την ομάδα του και αλλάζοντας σχηματισμό σε 4-4-2 (από 4-2-3-1), για να δικαιωθεί τελικά με το «χρυσό» γκολ του Χασάν στο 90΄+2, όταν ο Αιγύπτιος σκόραρε με κεφαλιά στη σέντρα του Ελαμπντελαουί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ