ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μεγαλύτερο κέρδος η επιστροφή του κόσμου» - iefimerida.gr

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μεγαλύτερο κέρδος η επιστροφή του κόσμου»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό και τους κάλεσε να πρασινίσουν το ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ