ΣτΕ: Ο παπάς ο παχύς... μπορεί να γίνει στρατιωτικός ιερέας -Οι αναλογίες που επιτρέπονται - iefimerida.gr

ΣτΕ: Ο παπάς ο παχύς... μπορεί να γίνει στρατιωτικός ιερέας -Οι αναλογίες που επιτρέπονται

Το ΣτΕ έκρινε ότι μπορούν να γίνουν στρατιωτικοί ιερείς κα παχύσαρκοι -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και οι ευτραφείς ιερείς μπορούν να μπουν στους κόλπους του στρατού, ως στρατιωτικοί ιερείς αρκεί η παχυσαρκία τους να μην αποτελεί πρόβλημα στην βάδιση και στις λοιπές υποχρεώσεις του στρατιωτικού βίου.

Αυτό έκρινε το Συμβούλιο της Επικράτειας με γνωμοδότηση του σε σχέδιο Προεδρικού διατάγματος του υπουργείου Εθνικης Αμυνας.

Με αυτό επέρχονται τροποποιήσεις σε παλαιότερο διάταγμα του 2014 που αφορά τις σωματικές ικανότητες όσων κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, φέρνοντας αλλαγές στους περιορισμούς όσον αφορά τα κριτήρια της σωματικής ικανότητας των κληρικών που θελήσουν να ενταχθούν στον στρατό..

Στο πλαίσιο αυτό προβλέφθηκε ότι μπορούν να κατατάσσονται στο σώμα των στρατιωτικών ιερέων όσοι ιερείς έχουν κριθεί ακατάλληλοι (κατηγορίες Ι/2, Ι/3 και Ι/4) και ο Δείκτης Μάζας του Σώματος τους είναι μεταξύ 19 έως και 35 kgr/m2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ