Ουζουνίδης: «Θυμώστε, αντιδράστε -Δείξτε το στο γήπεδο» - iefimerida.gr

Ουζουνίδης: «Θυμώστε, αντιδράστε -Δείξτε το στο γήπεδο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δεύτερη ήττα της μέσα σε τέσσερις ημέρες γνώρισε η ΑΕΚ.

Η Ενωση μετά το 3-0 από τον Αγιαξ στην Ολλανδία, έχασε με 2-0 και από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν βρήκε... δίχτυα. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν στεναχωρημένος.

Όπως έκανε και αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Άμστερνταμ, έτσι και στα αποδυτήρια της Τούμπας, ο Ουζουνίδης μίλησε στους παίκτες του. «Είδατε τι έγινε, είδατε πως χάσαμε το ματς. Είδατε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει» ήταν η αρχική προσέγγιση του τεχνικού της ΑΕΚ, που κατά κύριο λόγο, ήθελε να δώσει το στίγμα για την συνέχεια.

«Τώρα θα πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις πρέπει να το δείχνουμε. Ξέρω ότι σας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε. Και πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο. Να θυμώσετε και να αντιδράσετε. Να βγάλετε εγωισμό γιατί δεν χάθηκε τίποτα. Να δουλέψουμε και να αντιδράσουμε» ήταν το μήνυμα του Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Μαρίνος Ουζουνίδης Τούμπα ήττα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ