Θεσσαλονίκη: Βαριές κατηγορίες για τον 37χρονο που κατήγγειλαν οι κόρες του για ασελγείς πράξεις - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Βαριές κατηγορίες για τον 37χρονο που κατήγγειλαν οι κόρες του για ασελγείς πράξεις

Υπό κράτηση μέχρι την Πέμπτη ο 37χρονος/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό κράτηση θα μείνει έως την Πέμπτη ο 37χρονος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης του για ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Ο 37χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη από τον Α’ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, και τον παρέπεμψε σε απολογία ενώπιον του ανακριτή.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο 37χρονος συνελήφθη την Κυριακή, έπειτα από καταγγελία που έκανε η 13χρονη κόρη του ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα στο σπίτι όπου ζει με τον πατέρα της και την 15χρονη αδελφή της, στην Τούμπα.

Η ίδια κατήγγειλε μάλιστα ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πέρυσι, ενώ και η μεγάλη αδελφή της κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά κατά το παρελθόν. Επιπλέον, οι ανήλικες αδελφές κατέθεσαν ότι ο πατέρας τους χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη σωματική και λεκτική βία εναντίον τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ