Δάκρυσε on air η Τζένη Μελιτά όταν την ρώτησαν γιατί δεν την κάλεσε η Γαστεράτου στο γάμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Δάκρυσε on air η Τζένη Μελιτά όταν την ρώτησαν γιατί δεν την κάλεσε η Γαστεράτου στο γάμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυνατή φιλία που ράγισε, αυτής της Μαντούς Γαστεράτου και της Τζένης Μελιτά, με την τελευταία να μην είναι καν καλεσμένη στο γάμο της πρώην κολλητής της.

Τα δύο κορίτσια μόλις δυο μήνες πριν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που ήταν καλεσμένες είχαν δηλώσει και οι δύο ότι περίμεναν με ανυπομονησία το γάμο της Μαντούς Γαστεράτου.

Και ήρθε η στιγμή που ο γάμος έγινε, η Μαντώ Γαστεράτου φορώντας ένα πλουμιστό νυφικό με δεκάδες χιλιάδες κρυσταλλάκια πήγε στην εκκλησία και παντρεύτηκε τον καλό της, Νίκο Ισηγόνη. Και η Τζένη Μελιτά δεν ήταν εκεί...

Η ίδια στις επίμονες ερωτήσεις όλων στο Instagram εξήγησε γιατί δεν την πήγε στο γάμο: «Απλά δεν ήμουν καλεσμένη, αγάπη», έγραψε σε μια follower της.

Και λίγο αργότερα εκανε πρεμιέρα στο πλευράο της Ελένης Τσολάκη και... κατέρρευσε on air.

«Εγώ θα σου πω (σσ στην Ελένη Τσολάκη) ότι θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά αν ήμουν καλεσμένη, με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την αγάπη. Δεν ήμουν, να ζήσουν, δεν θα πούμε σε κανέναν ποιον θα καλέσει στον γάμο του Να είναι πολύ ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι! Θα τα πούμε κάποια στιγμή πιο αναλυτικά γι’ αυτή την όμορφη σχέση…

Με ρώτησε τόσος πολύ κόσμος και δεν ήξερα τι να κάνω. Λέω απλά θα απαντήσω την αλήθεια μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντώ Γαστεράτου Τζένη Μελιτά γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ