Η διάσημη σεφ Νιγκέλα Λόουσον ήρθε στη Μύκονο και τρελάθηκε με το κοκορέτσι -Δείτε πώς το περιγράφει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η διάσημη σεφ Νιγκέλα Λόουσον ήρθε στη Μύκονο και τρελάθηκε με το κοκορέτσι -Δείτε πώς το περιγράφει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες σεφ στον κόσμο, αλλά μέχρι σήμερα στη ζωή της δεν είχε δοκιμάσει κοκορέτσι. Ο λόγος για την Νιγκέλα Λόοουσον η οποία μόλις δοκίμασε την κλασική ελληνική λιχουδιά και... έλιωσε!

Η διάσημη σεφ, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα για τον γάμο του κριτή της βρετανικής εκδοχής του Masterchef, με ελληνική καταγωγή, Τζορτζ Καλομπάρις και της αγαπημένης του Νάταλι Τρικάρικο στην Αθήνα.

Η 58χρονη σεφ, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει και ένα πέρασμα από την Μύκονο, από όπου όχι μόνο ενθουσιάστηκε από το μαγευτικό τοπίο, ποστάροντας φωτογραφία του νησιού, αλλά και από τα ελληνικά εδέσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gazing into the blue (and white) #mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigella (@nigellalawson) στις 19 Σεπ, 2018 στις 11:07 μμ PDT


Σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ναϊτζέλα δημοσίευσε με φόντο την αρχιτεκτονική του νησιού, ένα πιάτο με παστίτσιο και σαλάτα, γράφοντας: «Σας παρουσιάζω, από εδώ από την Μύκονο, ένα υπέροχο πιάτο με παστίτσιο και σαλάτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In homage to the great @themagicbayleaf photographic style, I present you, from here in Mykonos, a beautiful plateful of pastitsio and salad against his trademark backdrop #mykonos #themagicbayleaf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigella (@nigellalawson) στις 22 Σεπ, 2018 στις 8:23 πμ PDT


Αυτό όμως που ξετρέλανε κυριολεκτικά την διάσημη Βρετανίδα σεφ ήταν το κοκορέτσι. Όπως έγραψε σε άλλη της ανάρτηση: «Έπρεπε να γίνει! Αποχαιρετισμός στη Μύκονο με σουβλάκι και -η πρώτη μου φορά που το τρώω αυτό και είμαι απόλυτα ξετρελαμένη- κοκορέτσι (ελαφρώς κρυμμένο κάτω από τις πατάτες). Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το κοκορέτσι: είναι το όνειρο εκείνου που λατρεύει τα εντόσθια. Κι αυτή η ξεροψημένη πέτσα από εντόσθια! Μακάρι να είχα φάει περισσότερο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο μέρος στο Λονδίνο που μπορείς να το βρεις...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It had to be done! Farewell to Mykonos with Souvlaki and - my first time eating this and I’m utterly smitten - kokoretsi (slightly hidden under the chips). Can’t stop thinking about the Kokoretsi: it’s an offal-lover’s dream. And that intestinal crackling! Wish I’d eaten more of it. I don’t suppose there’s anywhere in London you can get it.... So many thanks to @themagicbayleaf #mykonos #souvlaki #kokoretsi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigella (@nigellalawson) στις 23 Σεπ, 2018 στις 1:42 μμ PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ