Ο πρώτος γκέι βασιλικός γάμος είναι γεγονός -Ο Λόρδος Ιβάρ Μαουντμπάτεν παντρεύτηκε τον σύντροφό του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρώτος γκέι βασιλικός γάμος είναι γεγονός -Ο Λόρδος Ιβάρ Μαουντμπάτεν παντρεύτηκε τον σύντροφό του [εικόνες & βίντεο]

Ο Λόρδος Ιβάρ Μαουντμπάτεν και ο σύζυγός του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γάμοι στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό.

Όμως αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο Λόρδος Ιβάρ Μαουντμπάτεν μπορεί να μην είναι το πιο γνωστό μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας, αυτό το Σαββατοκύριακο όμως έγραψε ιστορία.

Ο 55χρονος εξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Τζέιμς Κόουλ, στον πρώτο επίσημο γάμο ατόμων του ίδιου φύλου στη Βρετανική μοναρχία.

Το ευτυχές ζευγάρι αντάλλαξε όρκους και δαχτυλίδια σε ιδιωτικό παρεκκλήσιο στο Bridwell Park στο Ντέβον, μπροστά σε 60 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και οι τρεις κόρες του Λόρδου.

Ο Ιβάρ χώρισε το 2011 από την σύζυγό του, Πέννυ και από τότε οι δύο τους παρέμειναν φίλοι. Μάλιστα, η Πέννυ ήταν αυτή που τον παρέδωσε, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο Instagram.

Το ταξίδι του μέλιτος θα γίνει αργότερα μέσα στον χρόνο, πιθανότατα στην Ελλάδα ή την Κροατία.

Δείτε την ιστορία του ζευγαριού που οδήγησε στον γάμο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ