Mαριάννα: Η πρώτη μπαρμπέρισσα στην Τουρκία είναι Ελληνίδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Mαριάννα: Η πρώτη μπαρμπέρισσα στην Τουρκία είναι Ελληνίδα [εικόνες]

Οι Τούρκοι την επιλέγουν για να τους κουρέψει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαριάννα είναι η πρώτη μπαρμπέρισσα στην Τουρκία, μιας και τελευταία διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της ένα κομψό μαγαζί, το «Μπαρμπέρικο».

Η 40χρονη Mariana Yenigün, όπως πλέον ονομάζεται μετά το γάμο της, αναλαμβάνει το βάρος του φόρτου εργασίας στο αντρικό κούρεμα, γιατί αυτό έκανε και στην Ελλάδα.

Ο έρωτας με τον σύζυγό της ήρθε αστραπιαία κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην Κωνσταντινούπολη, παντρεύτηκαν άμεσα και έχουν δύο παιδιά.
Το ζευγάρι ζει στο Kartepe Köseköy Dumlupınar Neighborhood και άνοιξαν το κομμωτήριο Barberiko στη γειτονιά Yenişehir.

Το ζευγάρι μέσα στο Μπαρμπέρικο

Το ζευγάρι παρέχει πληροφορίες για όποιον θέλει να επισκεφτεί το μπαρμπέρικο. «Παρέχουμε υπηρεσίες κοπής μαλλιών, λούσιμο μαλλιών. Το κούρεμα για έναν πελάτη κρατάει περίπου 25 λεπτά. Μπορώ να κάνω κομμώσεις σε κάθε μοντέλο, με κάθε τρόπο. Ο τύπος των μαλλιών και η δομή της κεφαλής των πελατών μου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσω νέα μοντέλα» αναφέρει η ίδια.

Οι Τούρκοι επιλέγουν το κομψό μαγαζί της

Οι Τούρκοι επιλέγουν να επισκεφτούν το κωμωτήριο και ν ατους χτενίσει η Μαριάννα, ενώ η ίδια μιλάει για πολύ ευγενικούς πελάτες.

Η 40χρονη γνώριζε από ανδρικό κούρεμα και όταν εργαζότανε στην Ελλάδα

πηγή: ozgurkocaeli.com.tr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάννα Μπαρμπέρισα Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ