«Συστάσεις» Παπακώστα σε Τσακαλώτο για τους συνταξιούχους -«Να είμαστε προσεκτικοί» - iefimerida.gr

«Συστάσεις» Παπακώστα σε Τσακαλώτο για τους συνταξιούχους -«Να είμαστε προσεκτικοί»

Φωτογραφία: EUROKINISI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα επί της ουσίας -για πρώτη φορά από την είσοδό της στην κυβέρνηση- μαλώνει τον υπουργό Οικονομικών και του «κάνει συστάσεις» με αφορμή τα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τους συνταξιούχους, προκαλώντας πονοκεφάλους σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχω την εντύπωση ότι εμείς οι πολιτικοί ό,τι και εάν έχουμε στο νου μας ως σχεδιασμό, θα πρέπει με τέτοια ζητήματα να είμαστε προσεκτικοί στο πώς τα διατυπώνουμε» ανέφερε στον Real fm Η Κ.Παπακώστα, και συνέχισε «Ο κ. Τσακαλώτος είναι τεχνοκράτης, είναι και πολιτικός. Δεν θα το έλεγα ποτέ εγώ αυτό για να είμαστε ξεκάθαροι. Ο καθένας έχει τον τρόπο του και κρίνεται για αυτό και αξιολογείται, πλην όμως θεωρώ ότι η ουσία είναι το ίδιο το ζήτημα αυτό καθαυτό...στη φρασεολογία Θα πρέπει ο καθένας αυτά τα πράγματα και δη τόσο ευαίσθητα».

Παρέμβαση έκανε όμως και για το νόμο Παρασκυόπουλου η κ.Παπακώστε ζητώντας την επανεξέτασή του αφού υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει απολύτως καμία διάσταση το αυτονόητο είπαμε και η κ. Γεροβασίλη και εγώ. Η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε στο πλαίσιο του νόμου και εγώ αναφέρθηκα στην ανάγκη επανεξέτασης ενός νόμου τον οποίον άλλωστε ο δημιουργός του δηλαδή ο κ. Παρασκευόπουλος πρέπει να σας πω ότι τον Αύγουστο είπε ότι 'ναι πρέπει να αλλάξει ο νόμος μου διότι η νομοθεσία τίθεται υπό επανεξέταση'. Άρα δεν υπάρχει καμία διάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ