Μeat Lab: Σε αυτό το σαντουιτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας το κρέας σιγοψήνεται για ώρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μeat Lab: Σε αυτό το σαντουιτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας το κρέας σιγοψήνεται για ώρες [εικόνες]

Φωτογραφία: Facebook/ Meat Lab
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σαντουιτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από τη σκιά του ιερού βράχου της Ακρόπολης, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα νομίζουμε για το «βρώμικο» και το street food.

To Meat Lab, που μόλις άνοιξε και συστήνεται στο κοινό ως η πρώτη «Sandwich Fabrica», μπορεί να έχει την ταυτότητα μιας καντίνας, όμως, εδώ το κρέας καπνίζεται για ώρες και όλες οι πρώτες ύλες είναι αρίστης ποιότητας. Ο Χάρης Γερουλάνος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Βραχλιώτη στον δρόμο της Χατζηχρήστου και δημιουργούν γρήγορο φαγητό, αλλιώτικο από όσα έχουμε συνηθίσει.

Ο Χάρης για πάνω από είκοσι χρόνια δούλευε σε μεγάλη αλυσίδα μπεργκεράδικων και ο Μιχάλης έχει ζήσει στην Αγγλία και την Ολλανδία, μέχρι που έμαθε σε ένα steak house στην Ιρλανδία πώς μπορείς να προετοιμάζεις κρέας σε ένα καπνιστήριο.

Έτσι πριν από από δύο χρόνια, έφερε ένα καπνιστήριο από την Αμερική και ξεκίνησε το Franklyn Smokehouse.

Γνωρίστε καλύτερα το Meat Lab και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEAT LAB
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ