Προσήγαγαν προληπτικά αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα - iefimerida.gr

Προσήγαγαν προληπτικά αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα

Προσήγαγαν προληπτικά αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προληπτική προσαγωγή του αρχηγικού μέλους του Ρουβίκωνα Γιώργου Καλαϊτζίδη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι χθες ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια, ενώ ήταν σε εξέλιξη η πρωινή Θεία Λειτουργία. Ομάδα 30 ατόμων διέκοψε τη Λειτουργία φωνάζοντας συνθήματα.

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα μελών του αντεξουσιαστικού χώρου, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Ρουβίκωνας υποστήριξε ότι η «παρέμβαση», όπως χαρακτήρισε την εισβολή, έγινε «για την προσπάθεια των ανθρώπων της ενορίας να πετάξουν στον δρόμο όσους διαμένουν στη στέγη αστέγων της ενορίας».

Ο ίδιος ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook, για την εν λόγω εισβολή, «και ο άγιος φοβέρα θέλει».

Πάντως, σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καλαϊτζίδης ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία από το υπουργείο Εσωτερικών και τη συνόδευσε με τη φράση «Τραγική η φύλαξη των υπουργείων μας... Οδός Ευαγγελιστρίας ωρα 10.16...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας Γιώργος Καλαϊτζίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ