Λουλούδια, κεριά και μηνύματα για τον Ζακ Κωστόπουλο έξω από το κοσμηματοπωλείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Λουλούδια, κεριά και μηνύματα για τον Ζακ Κωστόπουλο έξω από το κοσμηματοπωλείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικά λουλούδια, κεράκια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα έχουν αφήσει περαστικοί έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, όπου την Παρασκευή έχασε τη ζωή του ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.

Ένα χαρτί γράφει «Η ελληνική κοινωνία σκότωσε τον Ζακ Κωστόπουλο, το μίσος, η ομοφοβία...», ένα άλλο «Καλό ταξίδι Ζακ», ενώ μπροστά από την πόρτα του κλειστού κοσμηματοπωλείου υπάρχει γραμμένη με σπρέι η λέξη «ΔΟΛΟΦΟΝΕ».

Μηνύματα έξω από το μαγαζί στην Ομόνοια

Υπενθυμίζεται ότι, ο 33χρονος την περασμένη Παρασκευή μπήκε στο συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστωνος, και λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του. Αν ο θάνατος οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σίγουρα οι κατηγορίες που έχουν έχουν απαγγελθεί σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης αναμένεται να μετατραπούν σε θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Περαστικοί έχουν αφήσει λίγα λουλούδια

Σημειώνεται δε, ότι ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 74χρονο ιδιοκτήτη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Οργη», λέει ένα σημείωμα
Στην πόρτα γραμμένη η λέξη «ΔΟΛΟΦΟΝΕ»
Το κλειστό κοσμηματοπωλείο
Λουλούδια και αναμμένα κεράκια /Φωτογραφία: IntimeNews
«Καλό ταξίδι Ζακ»
Κεριά και λουλούδια
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ