Ο Τζάστιν Θερού αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Ανιστον - iefimerida.gr

Ο Τζάστιν Θερού αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Ανιστον

Ο Τζάστιν Θερού και η Τζένιφερ Άνιστον / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά μήνες μετά την κοινή τους ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, ο Tζάστινς Θερού σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο του με την Ελληνοαμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ.

O ηθοποιός εμφανίστηκε αρχικά επιφυλακτικός απέναντι στον δημοσιογράφο των New York Times. Γνωρίζει ότι όποια δήλωση και αν κάνει για το ζήτημα του διαζυγίου θα γίνει «φύλλο και φτερό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, όμως, ανοίγεται: «Τα καλά νέα είναι ότι – και διαλέγω τις λέξεις μου πολύ προσεκτικά- μιλάμε για τον πιο ήπιο και αγαπημένο χωρισμό, δεν υπήρξε καμία εχθρότητα.»

«Κανείς από τους δυο μας, δεν κατέληξε νεκρός, κανείς δεν πετάει πράγματα στον άλλο. Είναι ένας φιλικός χωρισμός. Ακούγεται βαρετό, αλλά ξέρετε ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλο αρκετά, ώστε ο χωρισμός ήταν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος», συνεχίζει ο Θερού.

Και καταλήγει: «Ήταν επίπονο από την άποψη ότι η φιλία μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Ωστόσο, η φιλία μας αλλάζει και διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε και οι δύο περήφανοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ