Υπερψηφίσθηκαν τα επίμαχα άρθρα για τις έδρες των ταξί - iefimerida.gr

Υπερψηφίσθηκαν τα επίμαχα άρθρα για τις έδρες των ταξί

Υπερψηφίσθηκαν τα επίμαχα άρθρα για τις έδρες των ταξί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερψηφίσθηκαν χθες το βράδυ στη Βουλή τα άρθρα 83 και 84 για τις έδρες των ταξί, καθώς και η τροπολογία που αφορά στην πιστοποίηση του ΚΤΕΟ, κατά την ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει το ΛΑΟΣ.

Συγκεκριμένα, ψηφίσθηκαν τόσο τα άρθρα 83 και 84 για τις έδρες των ταξί, με 199 «ναι», έναντι 26 «όχι», παρόντων 225 βουλευτών, ενώ την τροπολογία για την πιστοποίηση των ΚΤΕΟ υπερψήφισαν 192 βουλευτές ενώ «κατά» τάχθηκαν 33 βουλευτές.

Από την ψηφοφορία, πάντως, απουσίαζε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τον τρόπο που απελευθερώνεται το επάγγελμα των ταξί.

Με την υπερψήφιση και των τροπολογιών, ολοκληρώθηκε η συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών με ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών και Δημοσίων Έργων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ