Το μοναδικό πράγμα που κάνουν μία φορά την εβδομάδα τα ευτυχισμένα ζευγάρια - iefimerida.gr

Το μοναδικό πράγμα που κάνουν μία φορά την εβδομάδα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Ενα ευτυχισμένο ζευγάρι στην παραλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει τελικά μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση; Και αν υπάρχει είναι εφικτό να το εφαρμόσουμε;

Παρακολουθείτε ταινίες, διαβάζετε μυθιστορήματα και αναρωτιέστε αν τα ευτυχισμένα ζευγάρια και η αληθινή αγάπη κινούνται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Ωσπου, μια μέρα καθώς περπατάτε αμέριμνα στους δρόμους της πόλης, βλέπετε να διαδραματίζεται μπροστά σας η πιο τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα που αποδεικνύουν ότι άντεξαν στο χρόνο και παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι, καθώς γερνούν μαζί.

Θα θέλατε σίγουρα να μάθετε το μυστικό τους για να μείνουν αχώριστοι.Ηταν άραγε αυτό που λέμε «άλλες εποχές» τότε που ανταμώθηκαν οι δρόμοι τους ή ευθύνεται το κάρμα;

Διαβάζουμε κατά καιρούς άρθρα περί σχέσεων και βελτίωσής τους, ακούμε φίλους να παραπονιούνται ότι οι σχέσεις πια είναι πολύ δύσκολες και ακατανόητες. Γιατί όλα γίνονται δυσκολότερα με το πέρασμα του χρόνου;

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ζευγαριών. Απ’ αυτά που σπάνια βρίσκονται μεταξύ τους και ο καθένας κάνει τη ζωή του, άλλα που προσπαθούν να διατηρήσουν μια φυσιολογική κοινωνική ζωή, βγαίνοντας με φίλους και περνώντας ένα σεβαστό χρονικό διάστημα χώρια, μέχρι εκείνα που δεν πάνε χωριστά ούτε στην τουαλέτα.

Διαβάστε ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που κάνουν μία φορά την εβδομάδα τα ευτυχισμένα ζευγάρια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ